Reduslim
페이지 정보
본문
Pokud se snažíte zhubnout, není třeba dělat drastické změny. Začněte těmito pěti jednoduchými změnami ve svém jídelníčku a životním stylu. Přečtěte si také tipy, jak zhubnout s omezeným rozpočtem. A nezapomeňte: Hubnutí není konstantní stav. Udržováním změn životního stylu a jídelníčku si můžete váhu udržet.
Vědci provedli tři různé studie s náhodně vybranými skupinami: Jedna skupina jedla jídlo v určitou dobu, redu slim zatímco druhá skupina v tu dobu jedla jiné jídlo. Třetí skupina jedla ve své preferované době jídla. Výsledky? Lidé v prvních dvou skupinách zhubli, redu slim zatímco třetí skupina si svou původní hmotnost udržela.
"Nejlepší způsob, jak zhubnout, je mít program hubnutí, který je praktický, účinný a postupný a který lze udržet," řekl pro časopis Health hlavní autor studie Dr. Michael Gruber, odborný asistent na univerzitě v Severní Karolíně. "Tato práce se zabývala problémem, který jsme více než deset let zanedbávali, a to je: Jak můžeme usnadnit a zefektivnit dodržování programů hubnutí, které vyžadují změnu životního stylu?"
S ohledem na tuto skutečnost jsme pro vás připravili rady odborníků, redu slim jak účinně zhubnout, a také obsáhlého průvodce zdravými a chutnými potravinami, které vám pomohou udržet se štíhlí a plní energie.
Jezte více ovoce a zeleniny
Hubnutí je často spojováno s množstvím ovoce a zeleniny, které sníte, redu slim ale možná existuje důvod, proč je tato souvislost přehlížena: Většina studií nedokázala prokázat přímou souvislost. Studie zjistily, že když ženy zlepší svůj jídelníček, klesne u nich riziko cukrovky nebo některých druhů rakoviny. Když však vědci analyzovali, zda množství ovoce a zeleniny, které žena snědla, redu slim má či nemá vliv na její šanci onemocnět cukrovkou nebo mít rakovinu prsu s nízkým rizikem, souvislost nenašli.
Místo toho byla ve studii zjištěna významná souvislost mezi konzumací ovoce a zeleniny několikrát denně a sníženým rizikem vzniku cukrovky a prediabetu. V této studii vědci zjistili, že ti, redu slim kteří jedli pět a více porcí ovoce a zeleniny, měli o 18 % nižší riziko vzniku cukrovky za 11 let než ti, kteří jedli méně než jednu porci denně. Stejný trend platil i v případě pre-diabetu: V jedenáctém roce studie měli účastníci s vyšším příjmem vlákniny o 25 % nižší pravděpodobnost výskytu pre-diabetu.
Kromě ovoce a zeleniny existují také určité důkazy, že konzumace celozrnných
Vědci provedli tři různé studie s náhodně vybranými skupinami: Jedna skupina jedla jídlo v určitou dobu, redu slim zatímco druhá skupina v tu dobu jedla jiné jídlo. Třetí skupina jedla ve své preferované době jídla. Výsledky? Lidé v prvních dvou skupinách zhubli, redu slim zatímco třetí skupina si svou původní hmotnost udržela.
"Nejlepší způsob, jak zhubnout, je mít program hubnutí, který je praktický, účinný a postupný a který lze udržet," řekl pro časopis Health hlavní autor studie Dr. Michael Gruber, odborný asistent na univerzitě v Severní Karolíně. "Tato práce se zabývala problémem, který jsme více než deset let zanedbávali, a to je: Jak můžeme usnadnit a zefektivnit dodržování programů hubnutí, které vyžadují změnu životního stylu?"
S ohledem na tuto skutečnost jsme pro vás připravili rady odborníků, redu slim jak účinně zhubnout, a také obsáhlého průvodce zdravými a chutnými potravinami, které vám pomohou udržet se štíhlí a plní energie.
Jezte více ovoce a zeleniny
Hubnutí je často spojováno s množstvím ovoce a zeleniny, které sníte, redu slim ale možná existuje důvod, proč je tato souvislost přehlížena: Většina studií nedokázala prokázat přímou souvislost. Studie zjistily, že když ženy zlepší svůj jídelníček, klesne u nich riziko cukrovky nebo některých druhů rakoviny. Když však vědci analyzovali, zda množství ovoce a zeleniny, které žena snědla, redu slim má či nemá vliv na její šanci onemocnět cukrovkou nebo mít rakovinu prsu s nízkým rizikem, souvislost nenašli.
Místo toho byla ve studii zjištěna významná souvislost mezi konzumací ovoce a zeleniny několikrát denně a sníženým rizikem vzniku cukrovky a prediabetu. V této studii vědci zjistili, že ti, redu slim kteří jedli pět a více porcí ovoce a zeleniny, měli o 18 % nižší riziko vzniku cukrovky za 11 let než ti, kteří jedli méně než jednu porci denně. Stejný trend platil i v případě pre-diabetu: V jedenáctém roce studie měli účastníci s vyšším příjmem vlákniny o 25 % nižší pravděpodobnost výskytu pre-diabetu.
Kromě ovoce a zeleniny existují také určité důkazy, že konzumace celozrnných
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.